Handletteren is dé creatieve trend van nu en is het met de hand tekenen van letters, woorden en quotes. De letter krijgt vorm door ‘m te tekenen, dus niet door te schrijven. Het leuke aan handletteren is dat je zelf je unieke kunstwerkjes kunt maken met de ‘look en feel’ die jij er aan wilt geven.

Wil jij ook leren handletteren, maar weet je niet hoe je moet beginnen? In deze workshop krijg je allemaal tips en trucs om zelf aan de slag te kunnen! Want één ding is zeker: iedereen kan handletteren!

Wat ga je doen?
De workshop duurt ongeveer 2,5 uur. Na een kort kennismakingsrondje, uiteraard onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers, kunnen we beginnen. Ik vertel je wat basisbeginselen waarmee je vervolgens zelf een paar kleine oefeningen doet. Daarna leg ik je uit hoe je een quote kunt letteren qua compositie en stappenplan. Vervolgens ga je aan de slag met je eigen quote op bijvoorbeeld een kaart of poster.

Waar en wanneer?
Ik geef deze workshop op vaste data op een leuke locatie in het centrum van Hengelo. Iedereen kan zich hiervoor aanmelden, of je nu alleen bent of met een vriend/vriendin, collega, (schoon-)moeder, broer/zus, zoon/dochter etc. Kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende workshop gepland staat.

Wil je zelf met een groepje vrienden/vriendinnen of collega’s de workshop doen op je eigen locatie? Dat kan natuurlijk ook, mits je groepje uit minimaal 6 en maximaal 10 personen bestaat èn je zelf voor de koffie/thee met wat lekkers zorgt. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of klik op de button voor aanmelden met een eigen groep.

Prijs
Deze toffe workshop volg je voor de prijs van € 40,=. Bij deze prijs zijn inbegrepen:
– een basissetje werkmateriaal (o.a. potlood, gum, twee professionele fineliners en een tekenboekje)
– gebruik aanvullende werkmaterialen (papier, brushpennen e.d.)
– begeleiding
– koffie/thee/lekkers

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met jouw quote op een kaart, poster of iets anders.

Aanmelden
Enthousiast geworden? Klik dan op één van deze buttons om je aan te melden!